BOK, Det Nordiska Skafferiet
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

BOK, Det Nordiska SkafferietBOK, Det Nordiska Skafferiet

BOK, Det Nordiska Skafferiet

249 SEK

I denna produkt ingår detta:

     
    Lägg i kundvagnen
    ✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews
    Torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt! Ta vara på sommarens växter och grönsaker genom olika gamla tekniker som moderniserats. Den här boken förklarar tydligt grunderna i hur du går till väga och fungerar som inspiration för att skapa sitt eget skafferi inför vintern

    ”Hur härligt är det inte att plocka fram sommarens fläderblom i form av vinäger, njuta av fermenterad rabarber och krydda med nässelsalt? Dyk ner i myllan året runt genom goda råd och drygt hundra härliga recept.” Svenska Dagbladet

    Med hjälp av traditionella konserveringsmetoder kan du skapa ett modernt nordiskt skafferi att plocka ur även under den mörkare delen av året. Johan Björkman torkar, fermenterar, lägger in i klassisk inläggningslag, mixar eget örtsalt och smaksätter olja och vinäger. Boken innehåller drygt 100 recept på allt från lingonpulver, ramslökskapris och nässelsalt till klassiska inlagda rödbetor, mjölksyrad vitkål med gräslök och fermenterad rabarber. I slutet av boken finns förslag på hela maträtter som du sätter ihop med hjälp av det du har hemma i skafferiet Johan Björkman är diskaren från Trollhättan som numera arbetar som kökschef på restaurang Koka i Göteborg. Restaurangen har en stjärna i Guide Michelin och fokuserar på modern västsvensk gastronomi och fina råvaror. Boken är en sammanfattning av de tekniker som Johan använt sig av under de senaste tio åren för att ha tillgång till örter och
    grönsaker året om.


    Om boken:
    Författare: Johan Björkman
    Fotograf: Simon Bajada
    ISBN: 9789127161733
    Språk: Svenska
    Vikt: 640 gram
    Utgiven: 2019-03-28
    Förlag: Natur Kultur Allmänlitteratur
    Antal sidor: 174

    Fler spännande produkter

    X