Fermentering
Att fermentera gurka, chillifrukter, lök med mera är kul och vansinnigt gott! Allt blir även lite nyttigare och håller längre. Fermentera handlar om att jäsa och mjölksyra livsmedel till goda delikatesser som innehåller hälsofrämjande bakterier.
Fermentera är även ett jättebra sätt att konservera det du har odlat själv.
Antingen köper du Det Lilla Köksbryggeriets egna fermenteringskit eller köper du ett mer klassiskt syrningskärl som passar dem som gör väldigt mycket surkål. Vi har även de viktigaste tillbehören för dig som älskar att fermentera som mortel, kålhyvel osv.
Fermentera är även ett jättebra sätt att konservera det du har odlat själv.
Antingen köper du Det Lilla Köksbryggeriets egna fermenteringskit eller köper du ett mer klassiskt syrningskärl som passar dem som gör väldigt mycket surkål. Vi har även de viktigaste tillbehören för dig som älskar att fermentera som mortel, kålhyvel osv.
Läs mer
Stäng