Ölbryggarkit
10-liter
Ölbryggning anpassad för dig som vill lära dig brygga eget öl hemma. Våra 10-liters ölbryggningskit innehåller allt du behöver för att brygga öl!
Välj smak, sen är det bara att brygga, njuta och slutligen skryta! När du är klar med första receptet är det bara att köpa nya recept ur vårt sortiment och använda utrustningen igen. Vi har de flesta ölsatser och smaker allt från IPA, APA, NEIPA, Stout till veteöl. Några av våra recept är utvecklade i samarbete med några av Sveriges bästa hantverksbryggerier.
Våra ölbryggarkit för hembryggning innehåller damejeanne, jäsrör, silikonpropp, hävert, desinfektionsmedel, termometer, kapsyleringsapparat och receptpåse med alla ingredienser du behöver för att brygga öl.
Vi erbjuder även ölbryggarkit för 4-liter. De hittar du här!
Att brygga öl med Det Lilla Köksbryggeriets ölbryggarkit är enkelt. Med några få steg har du egen god och kolsyrad öl. Allt med äkta kvalitativa råvaror, samma som dagens hantverksbryggerier använder.
1. Värm vatten och malt
2. Blanda i torrmalt och koka upp
3. Fortsätt koka med humle
4. Kyl ned och tillsätt jäst
5. Låt jäsa i 14 dagar
6. Kapsylera och tillsätt socker för kolsyra
7. Låt stå i ytterligare 14 dagar
8. Provsmaka och njut!
För mer detlajerade instruktioner, kolla in här!
Välj smak, sen är det bara att brygga, njuta och slutligen skryta! När du är klar med första receptet är det bara att köpa nya recept ur vårt sortiment och använda utrustningen igen. Vi har de flesta ölsatser och smaker allt från IPA, APA, NEIPA, Stout till veteöl. Några av våra recept är utvecklade i samarbete med några av Sveriges bästa hantverksbryggerier.
Våra ölbryggarkit för hembryggning innehåller damejeanne, jäsrör, silikonpropp, hävert, desinfektionsmedel, termometer, kapsyleringsapparat och receptpåse med alla ingredienser du behöver för att brygga öl.
Vi erbjuder även ölbryggarkit för 4-liter. De hittar du här!
Att brygga öl med Det Lilla Köksbryggeriets ölbryggarkit är enkelt. Med några få steg har du egen god och kolsyrad öl. Allt med äkta kvalitativa råvaror, samma som dagens hantverksbryggerier använder.
1. Värm vatten och malt
2. Blanda i torrmalt och koka upp
3. Fortsätt koka med humle
4. Kyl ned och tillsätt jäst
5. Låt jäsa i 14 dagar
6. Kapsylera och tillsätt socker för kolsyra
7. Låt stå i ytterligare 14 dagar
8. Provsmaka och njut!
För mer detlajerade instruktioner, kolla in här!
Läs mer
Stäng